Styling inför försäljning

Kontakta oss för ett förutsättningslöst samtal eller möte så berättar vi mer!

För många är en bostadsförsäljning en av de allra största och viktigaste affärerna man gör i livet och utfallet kan ha en väldigt stor påverkan på privatekonomin. Det är med den vetskapen – och över 2 000 lyckade stylingar i ryggen – som vi tar oss ann våra uppdrag.

Genom att kombinera bostadens unika förutsättningar med vårt marknadsanpassade koncept maximerar vi möjligheterna för en lyckad försäljning. Inredning är vår största passion och vi brinner för att överträffa varje kunds förväntningar.

Vi tänker mycket bilder då det är dessa som är spekulanternas första intryck av bostaden. Målet är att spegla den tilltänkta målgruppen och få bostaden att sticka ut bland konkurrerande objekt.

Att styling påverkar slutpriset positivt är vida känt. Exakt hur mycket är svårare att konkretisera. Ofta pratas det om en ökning av slutpriset på mellan 5-15%. I en uppåtgående marknad ger en styling en rejäl hävstång och i en trögare marknad med många konkurrerande objekt är stylingen ofta skillnaden mellan sålt eller osålt.

Vår Instagram har över 1 000 000 inredningsintresserade följare vilket gör det till ett av världens största inredningskonton med eget material. 

Här har vi möjligheten att marknadsföra våra projekt i syfte att driva trafik till annonsen. Våra stylingar har generellt markant fler annons- och visningsbesökare än andra objekt.

  1. Digitalt/fysiskt möte eller bilder för att få en uppfattning kring lägenhetens förutsättningar. Mötet är kostnadsfritt och förutsättningslöst och tar ca 30 minuter.
  2. Offert inom 24 h med fast pris. Magasinering mot separat kostnad om behov finns.
  3. Offert accepteras. Datum för styling bokas in.
  4. Bostaden stylas. Fotografering sker ofta samma dag eller dagen efter. Om saker behöver magasineras ordnas detta i samband med styling. Sakerna behålls i lägenheten kostnadsfritt i upp till sex veckor.
  5. Bostaden töms. 
Vill du ha hjälp med en komplett lösning med transport, magasinering, städning mm?
Vi har ett stort nätverk och inarbetade processer.

Kontakta oss för ett förutsättningslöst samtal eller möte så berättar vi mer!