Vi vill att våra kontor ska vara en spegling av hur våra uppdragsgivare vill att bolaget ska uppfattas - ett skyltfönster som symboliserar ett företag med koll på läget och en arbetsplats att vara stolt över. 

Vi har en gedigen erfarenhet av inredningsprojekt i både offentliga och privata miljöer. I kontorsprojekt är målet alltid att skapa en miljö som uppskattas av de som jobbar där och som upplevs välkomnande och inbjudande av de som är besökare. 

Vi upplever ofta att de bästa kontoren är de som inte skriker offentlig miljö utan istället lyckas vara en representativ version av ett fint vardagsrum eller en snygg hotellobby.

Vi tar gärna ansvar för hela inredningsprocessen så att ni kan fokusera på er verksamhet och känna er trygga med att vi löser allt som har med inredningen att göra.

Vi börjar alltid med att göra en behovsanalys för att ta reda på vad våra uppdragsgivare är ute efter. Hur ser verksamheten ut? Vilka behov finns? Vad vill bolaget signalera? Finns några önskemål om någon särskild stil? Finns det någon klar budget?

När vi landat i ovan sätter vi ihop ett koncept som vi sedan presenterar i moodboard-format för att på ett tydligt sätt kunna visa upp vilken känsla vi vill skapa. När konceptet är satt mäter vi upp hela lokalen och ritar upp den i 3D. Detta är en förutsättning för att kunna ta rätt beslut när det kommer till val och placering av möbler mm.

När vi färdigställt inredningskonceptet och ritningen skapar vi en lista med konkreta möbelförslag. Listan delas upp per rum och skapar en tydlig bild över de totala kostnaderna.

Vi rekommenderar att vi tar ett helhetsansvar för hela processen. Det innebär att vi beställer alla möbler, tar emot dem på vårt lager och sedan kör dem till ert kontor i en samlad leverans. Därefter monterar vi möblerna och placerar ut dem där de ska vara. Fördelen med att vi tar ansvar även för detta moment är att ni slipper skytteltrafik mellan det gamla och nya kontoret när leveranserna börjar dyka upp. Möblerna är också tunga och skrymmande och kräver ofta mer än en persons tid och förmåga. Genom att vi hanterar detta kan ni istället lägga fullt fokus på er verksamhet.

När möblerna är på plats återstår ett av de viktigaste momenten, dvs slutstylingen. Många kontor blir aldrig helt klara eftersom de inte tar detta moment på tillräckligt stort allvar. Det är de sista tio procenten som står för 25 procent av den upplevda känslan. Vi har sedan starten inrett över 2 500 bostäder vilket gett oss en unik förmåga att skapa attraktiva och uppskattade miljöer som människor trivs i. I detta moment använder vi den kunskapen till att addera tavlor, blommor, dekorationer, textilier mm för att binda samman lokalen och se till att den blir så bra den bara kan bli.

Vi försöker alltid vara flexibla och lätta att ha att göra med och har gedigen erfarenhet av att ha projeklett och inrett. kontor på mellan 100-1 000 kvm. Tveka inte att höra av er om ni går i tankarna på att flytta till ett nytt kontor eller förändra ert befintliga.