Inredningsprojekt

Har du flyttat till nytt och vill ha hjälp att komma i ordning? Har du bott i din bostad ett tag men får inte riktigt till det sista piffet? Ser du potentialen men saknar verktygen? Är det dags att renovera kök och badrum eller kanske addera ett ytterligare sovrum?

Oavsett behov så finns vi här för att hjälpa med stort som smått. Vi har erfarenheter, kompetens, struktur och ett brinnande intresse för inredning och människor. Se ett typiskt upplägg nedan.

Det är såhär vi gör det:


1. Konsultation

Fast pris 1500 kr – därefter 1000 kr/h om inget annat överenskommits

Vi ses i bostaden eller i vår studio och diskuterar din situation, dina behov och dina förutsättningar.

2. Offert

Vi återkommer med en offert där vi tydligt beskriver hur arbetsprocessen går till samt vad som ingår. 

3. Uppstartsmöte

Efter godkänd offert blir du kontaktad av en inredare för ett uppstarsmöte i bostaden. Här görs en fördjupad behovsanalys kring din stil och vad du vill få ut av bostadens kommande förändringar. Under detta möte gås också hela bostaden igenom och mått samt foton tas.

4. Planlösning & moodboard

Bostaden ritas där behov finns sedan upp i 2- och 3D för att säkerställa optimalt resultat och för att på ett tydligt och pedagogiskt sätt kunna presentera kommande förändringar. Planlösningen ackompanjeras av en moodboard i syfte att förstärka den känsla vi önskar förmedla.

5. Möbel- och inredningsförslag

Inredaren återkommer också med en inköpslista på möbler och inredning helt skräddarsytt utifrån dina behov och dina förutsättningar.
Inköp

Vill du göra inköpen själv så går det bra – föredrar du att vi ordnar med detta hjälper vi gärna till.

6. Styling

Ett av de absolut viktigaste momenten. Efter att produkterna levererats stylar vi bostaden och ser till att allt blir perfekt. Det sista piffet gör enorm skillnad!

Många av våra stylingkunder blir också inredningskunder. Vår erfarenhet av att ha inrett över 2 000 hem har gett oss ovärderliga erfarenheter i att hitta varje bostads unika egenskaper.

Vi är lyhörda, nyfikna och oerhört måna om ett gott samarbete. Samtidigt är vi trygga i vår roll och älskar att utmana våra kunders föreställningar och förväntningar. Hemmet är livets trygga borg och vår erfarenhet är att alldeles för många väntar alldeles för länge med att göra de förändringar de vet att de skulle må bra av.